Mortal Kombat:Becali versus Corut

Nu sunt un simpatizant de al lui Pavel Corut dar aici are dreptate in privinta bisericii

Reclame

5 Responses to Mortal Kombat:Becali versus Corut

  1. Imi pare acest domn Corut ca nu are argumente ca sa intareasca acea afirmatie legata de nonexistenta Diavolului. Desigur ca poti gasi explicatii ale etimologiei cuvantului dar nu poti sa dezminti o realitate de ani si ani. Becali, in schimb, este un frenetic al ideii de Dumnezeu, strict legat de acest „Drac”. Cumva amandoi au dreptate si nu. Insa nu avem puterea si nici cunoastiintele care sa ne ajute sa dam un verdict pe aceasta tema. E la fel ca si cand ai intreba:”Ce este dupa moarte?”. Avem dovezi? Nu. Dar poti sa dezbati civilizat (cazul lui Becali) o tema legata de aceste conceptii ambigue, facant intr-un final …si mai mult intuneric decat era. Deci domnul Corut, la care ma asteptam la mai mult, n-a avut nici un as in maneca si de aici balbaiala cu care dezbatea o idee.

  2. Sunt de acord cu Pavel Corut in ceea ce spune despre preoti si despre biserica.O alta persoana foarte cunoscuta care nu il inghite pe Pavel Corut a spus clar ca in aceasta privinta Corut are dreptate.Becali si-a dovedit nivelul de cultura in aceasta emisiune

  3. De aceea spuneam ca amandoi ar avea dreptate. Si e de dezbatut mult. Treaba cu preotii si biserica, cum banuiesc, e ca acestea au manipulat atatia ani mentalitatea religioasa. E adevarat. Au facut-o..dar initial a avut un scop educativ. In timp acesta s-a transformat intr-un haos (vezi inchizitia). Totusi o avea dreptate dar parca e prea anticrist…:)) Am auzit undeva o fraza (parca in Avocatul Diavolului): cea mai mare creatie a diavolului a fost sa determine pe oameni sa creada ca el nu exista.

  4. Dar parca n-a spus despre preoti nimic…in emisiune. Sau n-am fost atenta. Scria ceva acolo pe burtile alea…dar altceva nu stiu. Da-mi mai multe detalii ca sa nu gresesc.

  5. Personal am crezut in aceasta religie dar numai cred.Cred ca exista Dumnezeu .Oamenii nu se pot face sfinti ei intre ei ( a se vedea sfantul sinod ).Eu ma rog la Dumnezeu in aer liber drept cu fata spre cer.O sa pun si secventa cand un preot il ameninta pe Corut ca il strange de gat.Ce preoti sunt aia care fac campanie electorala.La mine in ras stiu cam fiecare preot ortodox cu cine tine

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: