Cine nu avea asa ceva prin anii 90

Reclame

5 Responses to Cine nu avea asa ceva prin anii 90

 1. Daa, uitasem de tetris. Mare manie a mai fost si cu jocul asta! 🙂

 2. Corect.Nu erai in pas cu moda daca nu aveai asa ceva.Inca il mai am dar e stricat .Il pastrez ca amintire.Asta era dupa moda cu arcul ala

 3. cocoshel says:

  „Slinky

  In 1943, un inginer naval, Richard James, care facea cercetari asupra unor dispozitive menite sa stabilizeze navele, a construit un obiect care avea sa devina, in chip destul de surprinzator, o jucarie extrem de populara, reprezentand perfect categoria „simplu, dar ingenios”.

  Practic, a fost vorba despre un arc de sarma – 25 de metri de sarma, infasurata intr-un arc spiral, cu diametrul de 8 cm. Pare ceva banal, dar… surpriza! Spirala de sarma putea sa coboare singura scarile! Inginerul James si-a dat seama de potentialul inventiei sale vazand felul in care s-a miscat un astfel de arc spiral, pe care il daramase din gresela de pe un raft.

  Cu ajutorul sotiei sale (care i-a gasit jucariei numele), James a pus la punct afacerea lansarii lui Slinky ca un obiect amuzant pentru copii. Jucaria Slinky clasica a intrat pe piata in anii 1950, iar de atunci s-au vandut, in intrega lume, mai mult de 300 de milioane de exemplare.

  De-a lungul vremii, Slinky a capatat si alte intrebuintari: soldatii americani din Vietnam l-au folosit ca antena pentru comunicatii, iar un compozitor a creat o piesa in care un Slinky e folosit ca instrument muzical.”

 4. Dap, M-am edificat si eu. Slinky deci…

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: