Legea Paul

Privind aducerea inapoi in tara dar si promovarea adevaratelor valori romanesti in domenii precum ar fi : stiinta . informatica, medicina etc etc.

Art 1.Aducerea  inapoi in tara a romanilor care s-au afirmat in strainatate in domeniile lor.Oferirea unor salarii si conditii de viata mai bune decat le aveau in  tarile unde erau plecati.

Art 2 .Promovarea lor , pe banii statului,  la nivel national si international.

Art3. Crearea unor companii de stat unde sa li se permita sa isi desfasoarea activitatea .Aici ma refer la : inventatori , informaticieni ,cercetatori in domeniul medicinii.Este stiut faptul ca romanii sunt cei mai multi in  companii de informatica precum este la fel de stiut ca romanii , din tara ,nu isi permit sa cumpere programe cu licenta , decat cativa.

Art 4 .Inventiile lor vor fi cumparate de catre statul roman ,produse in fabrici de stat si comercializate.Acest lucru va fi o sursa de venit pentru statul roman.

Art 5.Oferirea unei locuinte , cat mai aproape de serviciu, si a unei masini pentru el si familia sa.In acest fel vom  putea salva industria constructiilor si cea auto.

Art 6.Legea este valabila si pentru valorile aflate in tara tocmai pentru a le determina sa nu plece.

Paul Szasz Sebes

Reclame

10 Responses to Legea Paul

 1. ileaironim says:

  Draga Paul , Geoana le-a oferit celor plecati 25000 euro si tot n-au venit,tu cat le oferi????????
  Eu cred ca daca 50% dintre romani sunt de acord cu legea Cojocaru si semneaza pentru ea, pe urma ne putem organiza chiar intr-n partid politic daca vedem ca actualii guvernanti incearca sa puna piedici in adoptarea si aplicarea acestei legi.Daca aceasta lege va fi adoptata sunt sigur ca si cei plecati afare se vor intoarce. Cand ne gandim la o lege trebue sa ne gandim bine pentru a nu face discriminari intre cetatenii tarii ,asa cum au facut cei care ne-au guvernat in ultimii 20 de ani.

 2. Principala sursa de venit a actualului stat sunt taxele si impozitele.Statul numai are economie.Totul este privat.Statul trebuie sa asigure bunastarea cetateanului , nu patronul.Legea Cojocaru ar fi o sursa de venit pentru ceea ce propun eu aici.Daca domnul Cojocare are ceva de spus in privinta la ceea ce am propus il invit sa comenteze

 3. Mai, Paul, ideea este f buna si sunt multi care se revolta pentru aceasta stare de fapt. Adica plecarea valorilor noastre peste hotare. Motivele sunt multe, pe langa salariul de mizerie, in medicina, in industria care a mai ramas, in invatamant samd, dar si pentru ca noi nu avem dezvoltate unele ramuri: informatica (pai tu stii cat de prost se plateste la noi unul? este jale; si nu e vina angajatorului, ci a noastra ca ne aruncam sa luam de pe net toate cele fara sa platim; pt ca farmaciile, bancile, magazinele lucreaza pe sist informatice vechi sau cu bug-uri); in sist medical doctorii isi aduc ata de operatie de acasa; la scoala profii isi aduc materialele didactice…si lista continua…da’ si, in loc sa faca ceva pentru astia, ei s-au decis sa dea copiilor un mar pe zi, auzi tu?! adica nu-si permite un mar copilul ala? Un praf in ochi!
  Am scris alandala. Sper sa intelegi (abia m-am trezit chitita sa-ti raspund). 😉

 4. Multumim ! Un cadou, pentru toti Patriotii Romani 2010 :

 5. hachich says:

  Mă bucucur că este cineva care depune puţin efort să gîndească un plan/ proiect pentru societate şi ţară, chiar dacă rămîne neimplimentat. Trist e faptul că ne convine şi nu facem nimic pentru binele nostru.

 6. Pingback: Dela lume adunate…si tot la lume date (partea a doua) « Alexandrescudaniela's Blog

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: